Det var så første semifinale

Det var så den første semifinale fra Tel Aviv. Der var for mig et par småoverraskelser. Jeg havde forventet, at Ungarn ville nå finalen og jeg havde ikke mange forventninger til Hviderusland. Samtidig havde jeg ikke fundet plads til Serbien i finalen men til Belgien.

Showet bar tydeligt præg af, at de dårligste bidrag var placeret i den samme semifinale. Så der venter en betydelig stærkere semifinale, når vi om et par timer sætter os til den første gennemspillede prøve på torsdagens show. 



KAN leverede varen, og jeg følte mig bestemt godt underholdt. Det er altid rart, når Danmark er i den anden semifinale, for så er der en dejlig afslappende stemning i den danske gruppe i starten af ugen. Der var derfor også tid til, at presse og fans kunne hils på Leonora på havnen i Tel Aviv i går eftermiddag. Det blev til en lille hyggelig time med sang og billeder. 

Mange år har der været en tydelig usikkerhed i den danske gruppe. Men i år virker alle utrolig rolige om vores performance. Vi har et stærkt bidrag og alt er kørt som det skulle under prøverne. Dermed ikke være sagt, at vi er selvskrevne i finalen, for det er vi ikke. Men det bør blive en finalebillet og en rimelig placering i år. 

Det er tid til at pakke tasken og tage mod arenaen – konkurrencen fortsætter… 



Comments