Dem skal vi holde øje med: Holland



Holland har vundet Eurovision fire gange, men vi skal helt tilbage til 1975 for at finde den seneste sejr med ’Ding-a-dong’. Nu skal det så være, og alle sejl er sat med Duncan Laurence og hans ’Arcade’. 

Igen i år har Hollandsk tv valgt at udpege artisten til ESC internt. Valget er faldet på den 25 årige Duncan Laurence, der tilbage i 2017 deltog i ’The voice of Holland’, hvor han var under vingerne på Ilse DeLange. Ilse DeLange har selv deltaget i Eurovision i 2014 i København, hvor hun var en del af gruppen Common Linnets, der fik en meget velfortjent anden plads. Gense hendes performance her: 



Ilse DeLange vil være en del af delegationen til Tel Aviv som coach for Duncan. 

Duncan Laurence har selv skrevet ’Arcade’ sammen med Joel Sjöö og Wouter Hardy. Dette er hans først udgivelse og hans første store performance på den internationale scene. 

Bookmakerne og fansene har store forventninger til ’Arcade’. Holland ligger ikke kun til at vinde den anden semifinale med også til at vide hele showet ifølge bookmakerne. I den igangværende OGAE afstemning ligger Holland lige i dette øjeblik på en delt første plads med Italien. Og netop Italien er faktisk Duncans favorit til at vinde showet, har han udtalt. 

Jeg er sikker på, at Holland når finalen, og det bliver til en fin placering lørdag aften. Men jeg tror ikke det bliver Amsterdam 2020. 

Inden vi ser nærmere på Italiens bidrag, så lad os lytte til Hollands. Her såvel den officielle som i en live version:




Comments