Anja indtager scenen igen

Det er blevet lørdag formiddag her i Kiev, og der er igen gang i prøverne. Efter Holland og Ungarn venter vores alles Anja. Og det gik ikke bare godt – det gik fantastisk.

Tilbage i den røde kjole stod Anja her til formiddag igen på den store scene i Kiev. Hun er sikkerheden selv, og der er ikke en finger at sætte på noget. Vokal er uden sammenligning en af de absolut skarpeste i år. Og så ser hun blændende godt ud. Det her er bare det sikreste Danmark har haft med i konkurrencen siden Emmelie i 2013.

Der har i familien Eurovision været en del snak om det danske scenetøj. Skulle det være buksedragten i perstelfarver eller den røde kjole? Under den første prøve tidligere på ugen blev buksedragten prøvet, men i dag var det tilbage til det udtryk vi så i Herning. Jeg synes det virker og jeg håber de holder fast i dette.

Beslutningen skal træffes i viewing room nu direkte efter dagens prøve, for inden der om lidt er pressemøde, så skal der optages slutningen af det danske postkort, og der skal tøjet være det, vi får at se på scenen. Så vi venter spændt på beslutninger, der sikkert kommer frem på pressemødet, der starter om få minutter.

Comments