Prøverne går i gang

Selv om DR ikke har givet eurovisionfreak.com adgang til prøverne i år, så kommer der alligevel lidt på siden.

I morgen går det løs fra Stockholm med prøverne. For første gang i ti år er eurovisionfreak.com ikke med i Arenaen, når der er prøver eller til de mange pressemøder. Jeg vil dog poste lidt sammendrag fra blogs. Men først i ugen for de store tv-shows vil der komme noget egentligt her på siden.

Danmark har prøver på scenen torsdag den 5. maj klokken 12 og igen lørdag den 7. maj klokken 19.20. Den officielle åbningsfest er søndag den 8. maj om aftenen, og her vil den danske delegation også være at finde på den røde løber.

Som deltager i den anden semifinale torsdag aften fra Stockholm er Danmark på scenen i de gennemspillede prøver onsdag eftermiddag, juryfinalen onsdag aften, generalprøven torsdag eftermiddag og selvfølge det store live-show torsdag aften.

Om det igen i år bliver til et tideligt exit fra konkurrencen, det ved vi først torsdag aften ved 23-tiden. Bookmakerne er uenige, fansene er mere sikre på et tidligt farvel. Lad os se, hvordan prøverne skrider frem. Der er masser at følge på diverse hjemmesider. Eurovisionfreak.com holder ufrivillig pause i år – men festen skal nok komme alligevel.

Happy Eurovision!


Comments